Testimonials Over Quickview

Currently, if you have testimonials and the quickview item opens over them, the testimonials will be in front of the quickview item panel. Additionally, Quickview does not seem to disable the pare...

Id #1902 | Release: None | Updated: Jul 6 at 8:19 PM by fpotvin82 | Created: Jul 6 at 8:19 PM by fpotvin82

apptex quick view close button not working on firefox (sharepoint online)

The app does not react when clicking on the close button of a quick view expanded image. Will there be a fix? Thank you, PK

Id #1901 | Release: None | Updated: May 30 at 2:00 PM by pkhodo | Created: May 30 at 2:00 PM by pkhodo

Images Not Appearing

I'm trying to display images in one of the Tile views, but it's showing as a broken link. I have the correct columns, and the image column is set as Hyperlink or Picture, and I have the render URL ...

Id #1899 | Release: None | Updated: May 12 at 5:07 PM by mwylie | Created: May 12 at 3:28 PM by mwylie

Google Custom Map requires API Key

Custom map requires Google API Key: Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#missing-key-map-error _.jb @ js:33 Where ...

Id #1896 | Release: None | Updated: Mar 13 at 9:09 PM by jayp322 | Created: Mar 13 at 9:09 PM by jayp322

Installing Apptex on subsite changes my page layouts

As soon as I install Apptex, it changes my page layout to make only one column on each page. This is before I even use any of the templates. I am using SharePoint Online, and I am installing it ...

Id #1890 | Release: None | Updated: Dec 8, 2016 at 7:14 PM by Lystra | Created: Dec 7, 2016 at 7:09 PM by Lystra

OOps something went wrong

I have tried to use many of the different templates in all browsers for sharepoint 365 and every time I get a screen: Oops something went wrong. The page didn't load Google Maps (Or whichever templ...

Id #1883 | Release: None | Updated: Oct 21, 2016 at 1:21 PM by Cshealy | Created: Oct 21, 2016 at 1:21 PM by Cshealy

403 Error

Hello I'm trying to use your solution with my site on Office 365. I installed it I think well but when I try and add a bar chart to a page I'm getting a 403 error when I try and choose the "Target ...

Id #1881 | Release: None | Updated: Sep 13, 2016 at 2:22 PM by Kucster | Created: Sep 13, 2016 at 2:22 PM by Kucster

The JSLink Property does not exist

This is the error I get when I apply the event code to an existing calendar on my 365 site, has anyone run into this before?

Id #1880 | Release: None | Updated: Sep 8, 2016 at 12:37 AM by rniles | Created: Sep 8, 2016 at 12:37 AM by rniles

Apptex and sites language variation

Hello, We have activated language variation on our SharePoint sites collection. Indeed we succeed in using Apptex on the variation source site (fr-fr) but when users reach the variation site (en-u...

Id #1878 | Release: None | Updated: Sep 1, 2016 at 4:36 PM by Sandrine2016 | Created: Sep 1, 2016 at 4:36 PM by Sandrine2016

Can't get this to work no matter what I try

Hello, I've tried to setup accordion menus and modern tiles in a subsite on Office 365 and no matter what I do I can't get the template to apply. Apptex is installed at the subsite level, and ha...

Id #1866 | Release: None | Updated: Oct 20, 2016 at 6:28 PM by cmdixie54 | Created: May 12, 2016 at 3:37 PM by drewtlo